Watkanikbetekenen.jpg
 

wat IK voor je KAN (be)tekenen

Afhankelijk van het doel, vang ik boodschappen in praatplaten, visuele verslagen en/of andere visuals. In een stijl die bij jou/jouw organisatie past.

CATCH OF THE DAY

Laat mij tijdens jouw seminar, brainstorm, workshop, training, coachingsessie of andere bijeenkomst live meetekenen (op een groot vel of digitaal op mijn iPad) om de inhoud en sfeer als één groot, samenhangend geheel te visualiseren. Het resultaat: een aantrekkelijk beeldverslag om na de bijeenkomst op een centrale plaats op te hangen, online te delen als reminder en inspiratie en/of in te zetten als effectieve marketing tool.

 
 
catchoftheday.jpg
 

PRAATPLAAT

Een complex verhaal met een heldere, bedrieglijk simpele praatplaat: een gouden combinatie. Het verhaal verduidelijkt wat je ziet en de plaat zorgt voor samenhang en vereenvoudigt de boel. Ideaal als je een (ingewikkeld) proces, stappenplan, werkwijze, rolverdeling of visie wilt overbrengen. In overleg met jou zet ik de kern van je boodschap om in een totaalplaatje. Lekker helder en pakkend.

 
praatplaat.jpg
 

PICTOGRAMMEN, infographics & MEER

Pictogrammen met karakter, verhelderende infographics, getekende handleidingen, op maat gemaakte plattegronden en andere tekeningen met een boodschap... ik ga graag voor je aan de slag!