Watkanikbetekenen.jpg

wat IK voor je KAN (be)tekenen

Afhankelijk van het doel, vang ik boodschappen in praatplaten, visuele verslagen, infographics, losse illustraties en/of andere visuals.

Praatplaat

Een complexe boodschap met een heldere, bedrieglijk simpele praatplaat: een gouden combinatie. Het verhaal dat je vertelt verduidelijkt wat je ziet en de plaat zorgt voor samenhang en vereenvoudigt de boel. Ideaal als je toekomstplannen, processen, werkwijzen, of bijvoorbeeld de kernwaarden van jouw organisatie wilt overbrengen. In overleg met jou zet ik de essentie om in een totaalplaatje. Lekker helder en pakkend.

 
Praatplaat1.jpg
 

catch of the day

Laat mij tijdens jouw seminar, brainstorm, workshop, training, coachingsessie of andere bijeenkomst ook eens digitaal meetekenen. Wat is er besproken, welke inzichten stonden centraal, wat was de sfeer? Na afloop bewerk ik mijn tekeningen snel in een aantrekkelijk beeldverslag om af te drukken en/of online te delen. Maar in het geval van een individuele training of coachingsessie geef ik de belangrijkste boodschappen ook graag weer in een persoonlijk boekje of online document.

 
Catchoftheday6.jpg
 
 
 

illustraties, infographics, pictogrammen

En bel me ook vooral als je tekst of presentatie smeekt om losstaande illustraties, infographics en/of pictogrammen met karakter!

 
illustratie_mentalekracht.jpg