zohaaljemeeruittekeningen.jpg

haal nog meer uit mijn tekenwerk

Zonde om mijn visualisaties maar één keer te gebruiken. Ik teken graag digitaal zodat ik je snel van inspirerende, en indien nodig aangepaste, bestanden kan voorzien die je voor meerdere doeleinden kunt inzetten. Online of in print.

Pictogram2.jpg

FOlLOW-UP

Houd de aandacht vast met een originele follow-up! Digitale beeldverslagen bijvoorbeeld vormen een perfect excuus om aanwezigen nogmaals te benaderen. Deel op een heldere manier de inzichten, doelen en afspraken die de revue zijn gepasseerd, geef inzicht in het grotere plaatje én versterk de call to action.

 
Pictogram3.jpg

Ter opfrissing

Bestaat je bijeenkomst uit meerdere sessies, verspreid over verschillende dagen, weken of zelfs maanden? Rouleert de deelname aan de sessies onder verschillende collega’s? Van tevoren de visuele samenvatting van de voorafgaande keer verspreiden (per mail of leg een printje op de stoel), is een effectieve manier om betrokkenen snel weer bij de les te krijgen.

 
Pictogram1.jpg

Highlight

Bepaalde zaken nog eens apart highlighten? Laat het me weten en ik bewerk onderdelen snel tot doeltreffende visuals om vrij te gebruiken voor social media, intranet, nieuwsbrieven, et cetera. En last but not least: van rake, samenhangende tekeningen op maat knapt vrijwel elk rapport, jaarverslag en presentatie op.